Gatineau

Нашата мисия е да удължим младостта на кожата

През 1932 година Мадам Жан Гатино – козметик и кинезитерапевт, отваря своя първи салон за красота в Париж. С помощта на дерматолози тя създава и усъвършенства едни от най-ефективните козметични процедури, които съществуват до днес. Още през 1947:

 • създава първия анти-целулитен крем на йодна основа;
 • произвежда първата ампула за грижа на бюста;
 • създава една от най-ефективните маски и до днес – хормомаската;
 • създава първия гомаж за лице.

През 50-те години на миналия век основава училище за козметици, което работи и до днес.

Френската професионална козметична марка GATINEAU съществува от 85 години и е водеща в Анти-Ейдж грижата. GATINEAU комбинират най- качествените съставки с най-модерните биотехнологии, за да създадат продукти, които доставят незабавни и дълготрайни резултати – от ежедневна домашна грижа, до професионални продукти.

Лабораториите GATINEAU са в крак с новостите на естетичната медицина. Иновативни технологии, атрактивни опаковки и аромати, без парабен и силикон, патентовани молекули и комплекси. Така GATINEAU прави революция в Анти-Ейдж грижата и предлага серия от премиум продукти. DEFI LIFT 3D, MELATOGENINE, с мощни антиоксиданти и натурални пробиотици, както и AGE BENEFIT, са истински архитект за лице.

Вдъхновени от естетичната медицина и липолифтинга, те възстановяват обема, моделират овала, стягат, уплътняват кожата, борят се с кафявите петна и бръчките.

Терапии за кабина

ЕКСПЕРТНА ГРИЖА 1.30 ч

КОЛАГЕНОВА ТЕРАПИЯ Colagen Facial

Професионална експертна терапия от анти–ейджинга, комбинира високо технологични продукти и техники на GATINEAU. Дренаж и лифтинг ефекет.

Изключителен момент на релаксация за 1.30 ч.

 • Диагностика на кожата – за клиенти с фини бръчки и уморена кожа.
 • Резултати – Изглажда  мимическите бръчки и премахва видимите признаци на умора (околоочен контур и тен). Силно хидратира.
МОДЕРЕН АНТИЕЙДЖ Advanced Smoothing

Професионална, експертна терапия в Анти-Ейджа, с оригинални масажи и продукти, за дълъг ефект. Специални багети за стимулация на кожата и оформяне на овала. При дълбоки бръчки (назолабиални, чело, пачи крак).

 • Резултати – попълва дълбоките бръчки, изглажда кожата, оформя овала.
МОМЕНТАЛЕН ЛИФТИНГ Instant Lifting

Прогфесионална експертна терапия от анти-ейджа, с високо технологични формули и масажи за дълготраен ефект. Дрениращи багети за за стимулация и стягане на кожата. Момент на релаксация за клиента от 1.30 ч.

 • Диагностика на кожата – изразени хоризонтални бръчки и отпусната кожа.
 • Резултати – лифтинг и корекция на видимите хоризонтални бръчки. Лицевият контур е преоформен, кожата е стегната и по-плътна.
ПРЕМИУМ АНТИ-ЕЙДЖ Jannne’s Premium

Професионална, експертна терапия в Анти-Ейджа, с оригинални масажи и продукти за видим и дълготраен ефект. Дрениращи багети за за стимулация на кожата и оформяне на овала. Момент на релаксация на клиента за 1.30 ч. За вертикални и хоризонтални бръчки, отпусната кожа, петна, липса на блясък. За клиенти, които изпитват чувство на дискомфорт на лицето, отпусната кожа, събуждат се с отоци сутрин.

 • Резултати  – перфектна хидратация и тонус, възстановена кожа на лице, шия и деколте, попълнени бръчки, изсветлели петна.
ИЗБЕЛВАНЕ И БЛЯСЪК Even Ski Tone

Професионална Анти-Ейдж терапия, високо технологични продукти с дълготраен ефект.

Включва дрениращи багети за стимулация на кожата и лифтинг. Невероятен момент за релаксация от 1,30 ч.

 • Диагностика на кожата – пигментни петна по лицето, деколтето и ръцете.
 • Резултати- без пигментни петна, равен тен, освежена кожа, изсветлено лице, блясък и равномерен тен.

ТЕРАПИИ ОСНОВНА ГРИЖА (1 час)

ТЕРАПИЯ ЗА ДЕХИДРАТИРАНА КОЖА С ХИЛАУРОНОВА КИСЕЛИНА Aquamemory

Професионална основна терапия с оригинални формули. Удовлетворява абсолютно всяка жена и нейните изисквания за красота и здрава кожа. Изключителен момент на релаксация с видими резултати.

 • Диагностика на кожата – фини линии, дължащи се на дехидратация, грапава, белеща се кожа. Оплаквания на клиента – опъната кожа, липса на комфорт.
 • Резултати – еластична, кадифена кожа, дълбока хидратация, свеж тен.
ПОЧИСТВАНЕ И ДЕТОКС Detox& Purify

Професионална терапия, която комбинира ексклузивни формули и масажи, за да задоволи изискванията на всяка жена за перфектна кожа. Приятен момент на релаксация с моментални и видими резултати.

 • Диагностика на кожата – петна, несъвършенства,  разширени пори, удебелен епидермис, не задържа грим.
 • Резултати – почиства епидермиса, анти-микробно действие, абсорбира себума, премахва лъщенето. Свеж тен, чиста кожа, свити пори.
УНИВЕРСАЛЕН АНТИЕЙДЖ Jannes’ essential

Професионална, експертна терапия в Анти-Ейджа, с оригинални масажи и продукти, за да задоволи изискванията на всяка жена за перфектен вид. Този прекрасен момент на релаксация осигурява моментални и видими ефекти. За дами с мимически и дълбоки линии. Попълва бръчките, кожата е гладка и еластична, овалът е оформен.