Darphin

През 1958 козметичната индустрия е в своя начален стадий на развитие, а Париж се превръща в център на това съвършено творчество. Същата година френският кинезитерапевт Пиер Дарфен основава Институт DARPHIN и полага началото на козметична линия. Неговата амбиция за изящество му помага в създаването на най-съвършените козметични формули. Днес перфектността, страстта и безупречната селективност на DARPHIN са заложени във всеки крем, серум и ароматна грижа, стоящи зад марката.

Когато Пиер Дарфен открива първия си “Institut de Beauté” в Париж, той поставя началото на революция в света на красотата с изключителни техники за скулптуриране, сетивни преживявания и персонализиран анализ на кожата.

Често се казва, че терапевтите на Darphin имат магически пръсти. Всеки един се обучава професионално в моделиране и приложни техники, които изискват специално усвояване на определени позиции на ръцете, натиск и ритъм.

Ритуалите на Darphin са балансирано съчетание от коригиращи серуми, ароматни грижи с етерични масла и подхранващи кремове. Всяка формула нежно докосва кожата и доставя неповторимо удоволствие с видим, траен резултат.

Красотата доставя удоволствие

Любовта на DARPHIN към изтънчени аромати, извлечени от специално подбрани растения, усещане за копринени текстури и луксозни опаковки ви пренася в свят на сетивно удоволствие.

Детайлите са запазена марка на DARPHIN

Придържайки се към естествените закони на физиката и химията, те създават най-съвършените и нежни формули.

Насладата е в неповторимото сетивно изживяване

Използването на продуктите DARPHIN повишава настроението и носи удоволствие от крайния резултат, който е плод на разработени с любов и внимание формули.

КОЖАТА НА ЖЕНАТА Е ОГЛЕДАЛО, ОТРАЗЯВАЩО НЕЙНИЯ ЖИВОТ.

Пиер Дарфен